Maukasta ruokaa mukavassa seurassa!ruuanjako

Työpainotteisen päivän painopiste on terveellisen, herkullisen ja huokeahintaisen lounaan valmistamisessa. Ruoan valmistavat henkilökunta ja jäsenet yhdessä.

 Monenlaista toimintaa

Ruoanvalmistuksen ohella Keittiö- ja tapahtumatiimin vastuualueita ovat myös muun muassa

Klubitalon kahvion ylläpito
Kahvion tehtävät muodostuvat tavanomaisista askareista; aina kahvinkeitosta ja asiakaspalvelusta kahvion siisteydestä huolehtimiseen.

Materiaalihankinnat keittiöön
Tilaamme ruokatarpeita ja tarvittaessa käymme  myös itse ostoksille.

Kattaus ja astioidenhuoltovapaapc3b6ytc3a4
Päivän lounasta varten ruokailutiloihin katetaan tarvittava määrä aterimia, työnsarkaa riittää myös lounaan jälkeen kun keittiössä huolehditaan astioidenpesemisestä (astianpesukoneen oivallisella avulla tietenkin).

Tarjoilukeittic3b6nc3a4kymc3a4
Hovimestari ohjaa lounaalle ilmoittautuneet istumaan tyhjille paikoille, ja tarjoilijat tuovat herkullisen lounaan nälkäisen luo.

Pihatyöt ja kasvihuoneen ylläpito
Klubitalolla riittää pihapiiriä, jota talvella kolata ja jonka nurmea kesällä ajella. Syksyjen haravointitalkoista puhumattakaan.

 

Toimitilojen viikoittainen siivous
Viikoittainen siivous pitää sisällään niin imuroinnin, pölyjen pyyhinnän kuin lattioiden sekä wc-tilojen pesun. Klubitalomallin mukaisesti kaikki osallistuvat yhdessä tilojen siistimiseen.

Juhlapäivätruokaympyrc3a42
Vappu, juhannus, pikkujoulut. Siinä muutama maininta juhlapäivistä joiden herkullisen menuun suunnitelusta ja valmistamisesta keittiötiimimme vastaa.

Retkien ruokailut
Kevät- ja kesäkaudella teemme retkiä lähiseudulle. Keittiötiimi vastaa retkien muonituksesta.

Ruokalippu
Kun haluaa osallistua päivän ruokailuun, siihen pitää ilmoittautua 9:30 mennessä. Tähän tarvitaan lisäksi ruokalippu, joita voi ostaa kahviosta sen aukioloaikoina. Lounasruoka tarjoillaan kello 12:00. Katso tarkemmin Ruokailuun ilmoittautumisesta, hinnoista, ja kahvilan tuotteista.

Kahvion aukioloajat päivittäin

  • 8:30-9:00
  • 10:00-11:00
  • 12:30-13:00
  • 14:00-15:00

Perjantaikahvit

Vietämme kahviossa joka perjantai klo 14:00 – 15:00 Perjantaikahvi-tuokiota; tuolloin Klubitalo tarjoaa kupillisen kahvia ja jotain herkullista leivonnaista. Rauhoitutaan yhdessä hetkeksi pohtimaan mennyttä viikkoa ja laskeudutaan alkavaan viikonloppuun.

Tiina M. tykkää keittiötiimityöskentelystä